Compound
Placeholder for ForreForre
zo 09 jul.  17:30
gratis

Forre Sterra

Ver­hal­ende tek­sten en eigen­zin­nige gitaar­songs: dáár staat Forre Ster­ra voor. De Hel­mondse Britpop/​Indierock band, bestaande uit broers Lennert & Milan Klaui en Mike Hui­jbregts, haalt inspi­ratie uit bands als Super­grass en Johan met hun Beat­lesque melodieën en een voor­liefde voor all things weird”.

In het voor­jaar van 2020 brengt de groep hun debu­u­tal­bum Aliens In A Dig­i­tal World” uit, een plaat die met thema’s zoals ver­lies en een­za­amheid naad­loos op dat jaar aansluit. 

In 2021 komt de groep terug met de sin­gle For You, dat met zijn zom­erse en vrolijke gelu­id een nieuwe richt­ing voor de band inlu­idt. Shows in pop­podi­um Volt en het voor­pro­gram­ma van Volt­age vol­gen. Met het in 2022 ver­sch­enen album Life In A Fish Bowl” op zak ston­den de man­nen in de Cacao­fab­riek en op de main stage van Eurosjop­per Festival.

Media over Forre Sterra:

Mooi dat het exper­i­ment niet wordt geschuwd; er is ruimte voor extra ele­menten als per­cussie, sam­ples, diverse key­boards, etc. Knap gedaan (…) Life In A Fish Bowl bevat een aan­tal fijne tracks die het beluis­teren meer dan waard zijn” — Festivalinfo

Pre­sent­ed by Rumah Recordings


gratis