Placeholder for RJO 3 Kate HummelRJO 3 Kate Hummel
za 27 jul.  21:00

Rens, Jaïr en Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bek­end als RJO, neemt het lief­st alle risico’s. Ze houden niet aan gen­res vast en wor­den muzikaal gedreven door liefde­volle bru­tal­iteit. Met een mix van rap, elek­tro­n­is­che pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

Het vun­zig­ste trio uit Ams­ter­dam is een notoire sen­satie. Tij­dens de energieke, passievolle en volledig bezwete live shows bouwen zij een unieke band op met het pub­liek en weten ze daarmee elke zaal voor zich te win­nen. Met volledi­ge over­gave, stuwende pro­duc­ties en pakkende zan­gli­j­nen is het trio een gegaran­deerde fes­ti­val sloopact. Verwacht te lachen, te zweten en bove­nal al je zor­gen te vergeten.

Daar­bij zorgt RJO voor een con­stante stroom aan nieuwe muziek, video­clips en tourvideo’s. De ambitie, de droom en het doel is om de beste live-act van de Benelux te wor­den. 3voor12, AT5 en het Parool schreven al eerder over de onmisken­bare chemie en de belofte staat dat de groep nog grote spron­gen gaat wagen.