Placeholder for Usake Wok promoteamUsake Wok promoteam
vr 19 jul.  16:00

Usake Wok

Usake Wok is een even notoir als geliefd DJ gezelschap, althans in beperk­te krin­gen. Usake Wok is Bart Engels, Roy Rooi­jakkers en Maarten Grob. De 3 hebben hun geza­men­lijke roots in de Kun­sta­cad­e­mie van Maas­tricht. Na hun studie zijn ze als teken­col­lec­tief bij elka­ar gebleven onder de naam Usake Wok. Hun vaak absur­dis­tis­che tekenin­gen zijn terug te vin­den op insta­gram onder de account @usakewok Hun aller­bek­end­ste en meest beruchte cre­atie heeft een eigen account: @greekbaer

Naast een teken­col­lec­tief tim­meren deze mul­ti-getal­en­teerde man­nen dus ook aan de weg als DJ’s. En niet zon­der suc­ces. Usake Wok draait regel­matig het café van Pop­podi­um Grenswerk aan gort en ook menig feestje ze graag geziene gas­ten. Geken­merkt door een bij­na ran­dom eclec­tis­che set vol wereld­muziek, ston­er, jazz, reg­gae en alles wat daar nog tussen past, bren­gen ze de meute in ver­vo­er­ing met uiterst ver­lei­delijke deuntjes. 

Afgelopen jaar zijn ze begonnen aan een heuse World Dom­i­na­tion Tour en als we de gerucht­en mogen geloven, ligt Ven­lo al aan hun voeten!